Desdoblament grups

Al llarg de l’escolaritat i del curs, a l’escola bressol La Plantera fem desdoblament de grups per fomentar la concentració dels alumnes i la individualitat de cada nen/na amb l’objectiu de desenvolupar les activitats que per a ells son més interessants.

En el primer cicle d’educació infantil uns dels criteris educatius que creiem necessaris és el desenvolupament harmònic de l’infant, així com  desenvolupar la imaginació, la creativitat i l’experimentació.

Les activitats són molt organitzades, dirigides i potenciem les qualitats de cada infant donant-li recolzament en allò que necessiti.

Es tracta d’un espai en què els nens i nenes experimenten sensacions i percepcions visuals, auditives, tàctils i espaials mitjançant la llum, el color i les ombres. En el racó màgic, els infants desenvolupen la seva imaginació i cadascú fa els seus propis descobriments i despertant la imaginació i la creativitat.

JOC HEURÍSTIC
És una activitat que exercita i enriqueix les capacitats físiques, sensorials, mentals, emocionals i socials del alumne.
Aquesta activitat consisteix en explorar objectes, combinar-los lliurement, classificar-los… Al finalitzar la sessió cadascú els recull tot classificant-los amb l’ajuda de l’educadora, de manera no intervencionista.

ACTIVITATS PLÀSTIQUES
Es treballa tots aquells continguts relacionats amb el llenguatge plàstic. Es fomenta la creativitat dels infants mitjançant activitats amb diverses tècniques: estampació amb diferents materials, manipulació de diferents materials.

Escola Bressol La plantera, BlanesEscola Bressol La plantera, BlanesEscola Bressol La plantera, BlanesEscola Bressol La plantera, Blanes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

'
Aquesta web utilitza galetes (cookies) per assegurar d'obtenir la millor experiència al nostre lloc web. Politica de Cookies TANCAR