Circulars

Sortides

Benvinguts a La Plantera!

L’equip educatiu de l’escola bressol La Plantera us dona la benvinguda a nostra pàgina web, on podeu conèixer més a fons la nostra filosofia pedagògica. La intencionalitat educativa és respectar les necessitats educatives dels infants, tenint en compte que els aprenentatges es fan a través de l’observació, manipulació i la experimentació. Volem fomentar el desenvolupament de les capacitats sensorials, psicomotrius, cognitives, socials i afectives de l’infant. L’objectiu d’aquesta pàgina és plasmar tot el treball d’un equip de professionals que donen suport a les famílies per donar a conèixer la importància de l’educació de 0 – 3 anys. “ La Primera feina de l’educació és agitar la vida, però deixar-la lliure per que es desenvolupi”. (María Montessori). Benvinguts, esperem que us agradi.

Vols saber-ne més? Fes click »

Desdoblament grups

Al llarg de l’escolaritat i del curs, a l’escola bressol La Plantera fem desdoblament de grups per fomentar la concentració dels alumnes i la individualitat de cada nen/na amb l’objectiu de desenvolupar les activitats que per a ells son més interessants.

Més informació

Sortides

A l’escola bressol La Plantera fem sortides durant el curs escolar que es porten a terme a partir de finals del primer trimestre fins al tercer trimestre, sempre dins de l’horari d’escola.

Més informació
'
Aquesta web utilitza galetes (cookies) per assegurar d'obtenir la millor experiència al nostre lloc web. Politica de Cookies TANCAR